ONLINE BEHANDELEN

In de praktijk werken we met een online therapieprogramma Therapieland. Via Therapieland kunt u een volledige cognitief-gedragstherapeutische behandeling online volgen.

Therapieland beschermt uw privacy. U kunt daarnaast eenvoudig uw voortgang meten en huiswerkbladen invullen. Er is in het programma veel uitleg (ook video’s) over de psychische problemen waar u mee kampt. Gemiddeld duurt een traject 5-7 sessies.

De groepsbehandeling Mindfulness wordt ook volledig online gegeven via ZOOM.

Vervolgmogelijkheden kunt u bespreken met uw huisarts. Ook kunt u overwegen om mee te doen met de Mindfulnessgroep als vervolg (zie verder Mindfulness (MBCT)

Online heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen, het vaak makkelijker in te plannen is in uw (werk)agenda en dat er vaak meer structuur is in de sessie. U heeft wel een goede internetverbinding nodig en een rustige ruimte waar u alleen kunt zitten.

Heeft u op dit moment veel klachten en denkt u dat u meer tijd nodig heeft om te herstellen? Mogelijk is dan online behandelen niet geschikt voor u op dit moment.